Muziek schilderenpoëziedicteeHerrewijns Dialect

Schilderijen en beelden

Op zaterdag 5 april wordt er in ons dorpshuis de Poort te Herwijnen de zesde manifestatie

van de Stichting Couleur Local ©2007 gehouden. Stichting Couleur Local is een stichting die

Kunst, Cultuur en Kennis van Herwijnen samenbrengt.

Onderstaande personen hebben zich aangemeld voor de zesde tentoonstelling en krijgen expositieruimte aangeboden.

Yvonne van Weelden Bruidsjurkenshow  Op het toneel van het dorpshuis een bijzondere show.
Jannie van de Wal Komt laten zien hoe je quilten maakt
Nel Overheul Maakt tassen van de meest uiteenlopende stoffen.
Jaap van Weelden Heeft 4 schilderijen met gedichten die van toepassing zijn op die schilderijen.
Breiclub Meerenburg Iets bijzonders. 9 vrouwen die al bijna twintig jaar breien voor Roemenië
Rendi de Kock Het team van X-RAYcers hebben een plaats op de manifestatie. Ze gaan fietsen om het Ronald MCDonaldhuis te sponsoren. Een uniek project dat zegt dat een ziek kind niet zonder zijn ouders kan.
Gusta's Nails Info en demonstratie over het verzorgen van natuurlijke en acryl nagels.
Nico van der Vliet Olieverf schilderijen en aquarellen.
Alie Blom Doet samen met Yvonne van Weelden de bruidsshow
Jaap van Weelden Heeft 10 foto's van hooibergen. Raad waar ze staan.
Lida Janzen Schilderijen in olieverf en aquarellen en keramiek.
Joni de Groot Exposeert met grote tekeningen.
Lia van der Leeden Sieraden maken
Adrie van Kuilenburg Komt met de allernieuwste foto's van Herwijnen.
Orianne Kuyntjes Geeft samen met Rianne van Nobel informatie over het inrichten van kinderkamers met eigengemaakte spullen
Charlotte van Maaren Sieraden maken en geeft een demonstratie lingerie maken.
Crowdfunding Helaas, Bij de ingang staat een huis. Het is geen huis maar een spaarpot. Steun stichting Couleur Local !!
De Kinderkamer Kinderopvangorganisatie "de Kinderkamer"geeft informatie.
Oude Films In zaal twee van het mooi gerenoveerde dorpshuis de Poort hebben we weer nieuwe( oude) films.
Sipke Stol Geeft demonstraties over het bewerken van films en foto"s

Schilderen                                            Er komen nog drie cursisten van Lida Janzen. Te zien in zaal 1
Welzijn Lingewaal                                Welzijn Lingewaal heeft een aantal leerlingen van de basisscholen de schilderbeginselen bijgebracht.

Alie Blom

Nico van der Vliet

olieverf
schilderijen.

Op zaterdag 5 april 2014 zal er in het middagprogramma  van de manifestatie een Power Point Presentatie

te zien zijn van alle medewerkers aan de schilderijen en beelden tentoonstelling.

(voor meer informatie over de deelnemers zie ook andere pagina's)